MathiasJe MarlysYmf AbbeyCmc Inter Milan kotipaita Chester NoahTgipd

Chester Tanska vieraspaita JoyMungo

Chester Roma vieraspaita GaylePam
Presidentti John Pombe Magufuli on antanut vihreän valon Tansanian mannermaan liigan jatkamiselle 1. kesäkuuta.

Asiaankuuluvat viranomaiset keskeyttivät julkiset kokoontumiset ja sosiaalisen toiminnan, urheilu mukaan lukien, maaliskuun puolivälissä Covid-19: n vuoksi. Valtionpäämies oli paljastanut päiviä sitten, että hän aikoi antaa ylimmän tason jatkaa, kun tutkittiin huolellisesti pandemian kuvaajaa.

Valtionpäämies on selittänyt tarkemmin, että otteluiden läsnäoloon ja hurraamiseen liittyy direktiivejä.

Ennen taukoa useimmat joukkueet olivat pelanneet 28 ottelua 38: sta; Puolustavat mestarit Simba SC ovat pöydän kärjessä 71 pisteellä voitettuaan 23 ottelua, piirtäneet kaksi ja hävinneet kolme.

Azam FC, joka oli pelannut saman määrän otteluita, on toisena 54 pisteellä voitettuaan 16 peliä, piirtäen kuusi ja hävinnyt yhtä monta.

27-kertaiset liigan mestarit Yanga SC oli voittanut 14 ottelua, piirtänyt yhdeksän ja hävinnyt neljä pelatusta 27 pelistä.

Johtajat Wekundu wa Msimbazi tarvitsevat viisi voittoa varmistaakseen 21. liigastään tittelin ja ansaitakseen oikeuden edustaa kansakuntaa Caf Champions League -seurassa seuraavalla kaudella.

Ugandan Fufa päätti virallisesti ylimmän tasonsa 20. toukokuuta ja kruunasi johtajat Vipers SC: n mestariksi. Kauden päättämiseen oli jäljellä viisi kierrosta.

LatishaHu jalkapallopaidat lapsille PhyllisLi
EugeniaBi Fotballdrakter WiltonBia
AvisMraps Ajax Shirt KarineBer

Comments are closed.